Küchenprofi

Valurautapaistokasari, ø 24 cm, musta

SKU
HH866414
Tarjoushinta 44,95 € norm. 89,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Valurautaisessa Küchenprofi-paistokasarissa haudutat herkulliset paistit ja padat uunissa tai liedellä. Tasainen lämmönjohtokyky: energiaa säästyy. Tilaa!
Valurautaisessa Küchenprofi-paistokasarissa haudutat herkulliset paistit ja padat joko uunissa tai liedellä. Valuraudalla on tasainen lämmönjohtokyky, minkä ansiosta energiaa säästyy. Pata sopii käytettäväksi kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Satiiniemaloitu valurauta ei ruostu, eikä siitä tartu makuja ruokaan. Käytä puisia, muovisia tai silikonisia työvälineitä, jottei satiiniemali vahingoitu. Kasari kestää konepesua. Lasikannen nupin lämmönkestokyky on jopa 250 °C. Kasarilla on 30 vuoden takuu. <br><br><b> • Halk. 24 cm </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valurautapaistokasari, ø 24 cm, musta
Takaisin ylös