Küchenprofi

Valurautapata, 4,2 l, musta

SKU
HH840502
139,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Küchenprofi-valurautapadassa haudutat padat ja paistit helposti mureiksi. Valurauta johtaa tasaisesti lämpöä. Emaloitu. 2 kokoa. Tilaa heti!
Küchenprofi-valurautapadassa haudutat padat ja paistit helposti mureiksi. Valurauta johtaa tasaisesti lämpöä pohjasta reunoille ja sieltä ruokaan. Pata on emaloitu, minkä ansiosta se ei ruostu. Emaloitu pata kestää konepesua. Soveltuu kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Huom! Jokainen valurautatuote on uniikki.<br><br> Valmistusprosessissa raaka-aineet on sulatettu kattilan muotoiseen astiaan, josta massa on kaadettu käytön jälkeen rikottavaan hiekkavalumuottiin. Jäähdytyksen jälkeen tuote on poistettu muotista. Jokainen tuote on läpäissyt tarkan laatukontrollin, jonka kuluessa karheat reunat ja valusaumat on hiottu käsityönä loistokuntoon. Metallikuulapuhallus on valmistanut tuotteen pinnan emalointia varten. Tuote on saanut aluksi perusemalointikerroksen, jonka jälkeen kaksi eri emalikerrosta on ruiskutettu tuotteen pintaan, sekä sisä- että ulkopuolelle. Molemmat pinnat on poltetty 1450 °C:ssa.<br><br> Küchenprofi on arvostettu saksalainen keittiövälinebrändi, jonka juuret ulottuvat lähes 100 vuoden päähän Saksan Solingeniin. Yrityksen menestyksen salaisuutena on tinkimätönä laatu ja innovatiivisuus. Küchenprofi aloitti toimintansa uudistamalla ammattivälineiden valmistuksen kotikokille sopivaksi. Tärkeimpinä kriteereinä olivat kestävyys, toiminnallisuus ja parhaat materiaalit. Yritys on sittemmin kasvanut yhdeksi Euroopan menestyneimmistä ja on edelleen perheomistuksessa.<br><br> • Vetoisuus 4,2 l <br>• Saksalaista laatua!
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valurautapata, 4,2 l, musta
Takaisin ylös