Vanguard

Quovio 41 -valkokuvaajan olkalaukku

SKU
HH850242
149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Quovio 41 on olkalaukku, jonka voi varustaa kahdella eri tavalla, joko videovarusteille tai kameravarusteille. Videokuvaukseen tarkoitetussa muodossa siihen mahtuu esim. kooltaan Canon XF305/SONY NX5 -kokoinen videokamera tarvittavine lisävarusteineen. Valokuvaukseen sovitettuna siihen mahtuu 1 - 2 järjestelmäkameran runkoa, 5 - 6 objektiivia (jopa 70 - 200 mm) salama ja tarvikkeita. <br><br> Olkahihna on vahvasti pehmustettu. Tarvikkeisiin pääsee käsiksi ylhäältäpäin yhden käden vetoliikkeellä. Lentokentällä laukun saa kiinni ns. vedettävän matkalaukun vetokahvaan. Laukun pehmustettujen väliseinien sijaintia voi muuttaa tarpeen mukaan. Tavarat on helppo sijoittaa eri paikkoihin, sillä pieniä taskuja ja kiinnikkeitä löytyy sekä ulkoa että sisältä. Sisään mahtuu myös 14":n kannettava, jolle on oma paikka. Kolmijalan kiinnitys on painopisteen kannalta optimaalinen - sen saa joko päälle tai sivulle riippuen miten laukkua kantaa ja käyttää. Ulkopinta on vettä hylkivää materiaalia ja alla on iskuja vaimentavat kumijalat. <br><br> ? Ulkomitat 460 x 265 x 305 mm<br> ? Paino 2,65 kg<br> ? Vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quovio 41 -valkokuvaajan olkalaukku
Takaisin ylös