Vallila

Vanha Suola -tyynynpäällinen, petroli

SKU
HH838023
15,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Vallila Vanha Suola -tyynynpäällisen näyttävän kukkakuosin on suunnitellut Tanja Orsjoki. Väri: petroli. Lue lisää ja tilaa!
Vallila Vanha Suola -tyynynpäällisen näyttävän kukkakuosin on suunnitellut Tanja Orsjoki. Osa pioneista on täydessä kukassa, osa vasta tiiviinä nuppuna. Piirtojälki vaihtelee maalauksellisesta lyijykynämäiseen piirrokseen. Myös kukkien väritys muuttuu värillisestä mustavalkoiseen. Puuvillaa/polyesteriä 83/17 %.

Huom! Tyynynpäällisen kuvio vaihtelee sen mukaan, mistä kohtaa kangasta tyynynpäällinen on leikattu. Tämä tekee tyynynpäällisestä yksilöllisen.

Koko: 43 x 43 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vanha Suola -tyynynpäällinen, petroli
Takaisin ylös