Kotimo Design

Vanilja-tuoksukynttilät, 2 kpl

SKU
HH837461
18,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kotimo Design Vanilja -tuoksukynttilöissä (2 kpl) on vaniljan tuoksu. Paloaika 50 h. Saat kauniit säilytyspurkit, kun kynttilät ovat palaneet. Tilaa nyt!
Kotimo Design Vanikja -tuoksukynttilät tuovat viihtyisää tunnelmaa sekä ihanaa vaniljan tuoksua kotiisi. Kauniisti palavaan kynttiläsarjaan kuuluu kaksi vaniljan tuoksuista kynttilää, joiden koko on 8 x 10 cm. Kynttilöiden paloaika on 50 h. Kun purkin sisällä oleva kynttilä on poltettu loppuun, saat kauniin keraamisen säilytyspurkin korkkikannella. Design: muotoilijat Taru Tonder ja Kirsi Ranta, kuvataiteilija Katja Saario sekä Kotimon suunnittelutiimi.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vanilja-tuoksukynttilät, 2 kpl
Takaisin ylös