Emendo

Vehnätyyny, punainen + Laventeli-öljy, 5 ml

SKU
HH848000
16,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Emendo-setissä on punainen vehnätyyny & pullo eteeristä laventeliöljyä (5 ml). Lämmitä vehnätyyny & rentouta sillä jäykkiä hartioita & lihaksia. Lue lisää!
Rentouttava Emendo-setti sisältää punaisen Emendo-vehnätyynyn sekä 5 ml:n pullon aitoa, eteeristä laventeliöljyä. Lämmitettävä vehnätyyny on helppokäyttöinen ja luonnollinen apu rentouttaa jäykkiä hartioita ja lihaksia. Lämmitä tyynyä muutama minuutti mikrossa, aseta jännittyneeseen kohtaan ja rentoudu. Halutessasi voit lisätä tyynyyn pari tippaa rentouttavaa laventeliöljyä. Voit myös laittaa tyynyn pakastimeen ja käyttää sitä tarvittaessa kylmähoitona.

Vehnätyynyn mitat: 13 x 47 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vehnätyyny, punainen + Laventeli-öljy, 5 ml
Takaisin ylös