Victorinox

Veitset, 5 kpl + tukki

SKU
HH833111
149,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Victorinox-veiset, 5 kpl ja puinen veitsitukki. Veitset on valmistettu ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Lue lisää ja tilaa!
Pakkauksessa on viisi Victorinox-veistä ja puinen veitsitukki. Veitset on valmistettu ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Kahvat ovat polypropeenia. Kestävät konepesua.<br><br> • Sis. leipäveitsi 18 cm, paistiveitsi, paistiveitsi, tomaattiveitsi, kuorimaveitsi <br>• Veitsitukki pyökkiä.<br><br> Victorinox-veitsien laatua kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsenteräksen kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja tiukan laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Veitset, 5 kpl + tukki
Takaisin ylös