Vanguard

VEO AM-204 -monopod (1-jalkainen kamerajalka)

SKU
HH850229
49,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Myös kävelysauvana toimiva monopod Vanguard VEO AM-204 ei vie paljon tilaa, mutta tarjoaa ratkaisevan avun esim. modernien ultrazoom-kameroiden käyttäjille.
VEO AM-204 on yksijalkainen monopod-kameratuki, joka vähentää kameran heilumista ja tärinää merkittävästi verrattuna tilanteeseen, jossa et voi tukea kameraasi mihinkään. Myös kävelysauvana toimiva monopod ei vie paljon tilaa, mutta tarjoaa ratkaisevan avun esim. modernien ultrazoom-kameroiden käyttäjille. Tukevat, metallivahvisteiset lukot kestävät painoa ja käyttöä. Kuminen otealue tarjoaa luksusta myös kylmällä säällä - nimittäin pitävän otteen ilman alumiinin kylmyyttä. Alaosan kumijalka pysyy hyvin myös hankalalla pinnalla.

? Korkeus kasattuna 47 cm
? Korkeus enimmillään 140 cm
? Paino 0,36 kg
? Kantavuus 4 kg
? Jalan läpimitta 2 cm
? Rakenne; alumiini ? Vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VEO AM-204 -monopod (1-jalkainen kamerajalka)
Takaisin ylös