Britax/römer

VERSAFIX-turvaistuin, Flame Red/punainen

SKU
HH852267
399,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Britax/römer VERSAFIX -turvaistuin käy 9-18 kg lapselle. 3 asennusvaihtoehtoa: auton turvavyö, ISOFIX tai ISOFIX & Top Tether. Väri: Flame Red. Osta nyt!
Kasvot menosuuntaan asennettava Britax/römer VERSAFIX -turvaistuin tarjoaa perheelle äärimmäistä joustavuutta sekä täydellistä turvallisuutta, jotka on yhdistetty innovatiiviseen muotoiluun. Monipuolisessa ja joustavassa istuimessa on kolme eri asennusvaihtoehtoa, joiden ansiosta istuimen voi asentaa turvallisesti mihin tahansa autoon. Britax-laatu varmistaa se, että se kiinnittyy aina turvallisesti - käytät sitten auton omaa turvavyötä, ISOFIXIÄ tai ISOFIX ja Top Tether -yhdistelmää, joka rajoittaa istuimen pyörimisliikettä. Keveä istuin on myös helppo siirtää autosta toiseen. <br><br> Ensiluokkaista suojausta tarjoavassa istuimessa on suuret pehmustetut sivusiivekkeet, jotka tarjoavat parasta mahdollistaa suojaa törmäystilanteessa sivuilta tulevilta iskuilta. Yläkiinnityshihnat antavat lisävakautta ja Pivot Link -järjestelmä sekä viisipisteturvavöiden rintapehmusteet vähentävät istuimen eteenpäin suuntautuvaa liikettä. <bR><br> Britax/römer VERSAFIX -turvaistuin kiinnitetään autoon kasvon menosuuntaan. Lapsi kiinnitetään istuimeen istuimen pehmustetuilla viisipistevöillä, joita saa säädettyä yhdellä kädellä lapselle sopiviksi. Matkustusmukavuuden takaavat moneen eri asentoon säädettävä selkänoja ja istuimen saa kallistettua useaan eri asentoon lasta häiritsemättä. Istuimen päällisen saa helposti irrotettua pesuun ilman vöiden pujottelua. <bR><br><b> BRITAX/RÖMER VERSAFIX -TURVAISTUIN:</b><br> • Ryhmä 1; painosuositus 9-18 kg<br> • ECE 44 rev 4 -hyväksytty<br> • Kiinnitys auton omilla turvavöillä tai ISOFIX-kiinnikkeillä tai ISOFIX- ja V-kiinnikkeillä kasvot menosuuntaan<bR> • Mitat: (k x l x s): 64 x 45 x 46 cm<bR> • Paino 10 kg<br> • 2 vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VERSAFIX-turvaistuin, Flame Red/punainen
Takaisin ylös