Victor

Victor -elektroninen rotanloukku M240

SKU
HH1028517
74,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tälle tuotteelle ilmainen toimitus!<br><br> Victor® elektroninen rotanloukku on yksi markkinoiden kehittyneimmistä rotanloukuista. Tämä sähköisesti laukeava ansa pystyy tyypillisesti tappamaan 50 rottaa yksillä paristoilla, antamalla rotalle korkeajännitteisen sähköiskun. Loukkuun syttyy vihreä valo, joka ilmoittaa siitä, että loukussa on kuollut rotta. Loukkua on helppo käyttää. Laita syötti sisälle loukkuun, aseta loukku seinän myötäisesti ja käynnistä virta. Loukku käyttää kehittynyttä piiriteknologiaa aistimaan, kun jyrsijä tulee sisälle loukkuun. Kun jyrsijä on sisällä, järjestelmä antaa nopeasti korkeajänniteiskun, joka tehokkaasti tappaa rotan tai hiiren sekunneissa.<br><br>- ON / OFF kytkin: vihreä valo vilkahtaa kerran, kertoen, että laite on toiminnassa<br>- Vilkkuva vihreä valo kertoo, että loukussa on kuollut rotta<br>- Metallilevyt tuottavat nopean ja tehokkaan korkeajännitesähköiskun<br>- Syötti maapähkinävoi, pähkinät tai lemmikkieläinruoka takaseinälle<br>- Älä laita syöttiä laitteen ollessa päällä<br>- Käyttää 4 kpl C paristoja (ei myyntipakkauksessa)<br>- Korkeus 12 cm, Leveys 9 cm, Pituus 21 cm<br>- Väri: musta
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 12
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Victor -elektroninen rotanloukku M240
Takaisin ylös