Vileda

Windomatic -ikkunankuivain

SKU
HH837717
Tarjoushinta 29,00 € norm. 49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Vileda Windomatic- ikkunankuivain imee nesteet pinnoilta tehokkaasti ja sopii niin pysty- kuin vaakapinnoillekin. Tutustu ja tilaa!
Vileda Windomatic- ikkunankuivain imee nesteet pinnoilta tehokkaasti ja sopii niin pysty- kuin vaakapinnoillekin. Ikkunankuivaimessa on erinomainen imuteho koko suuttimen leveydeltä, myös reunoista! Se ei myöskään jätä raitoja, joten sinun ei tarvitse painaa voimakkaasti – anna kuivaimen hoitaa työ puolestasi. <br><br> Laitteessa on ainutlaatuinen joustava kaulaosa, minkä ansiosta saat hyvän pidon kuivattavalla pinnalla ja löydät oikean työskentelykulman helposti. Laite kuivaa myös nurkat ja kulmat, jolloin saat tasaisen puhtaan lopputuloksen. Laitteen ergonominen kahva lisää käyttömukavuutta. Akun kesto riittää noin 20 ikkunan kuivaamiseen, mikä vastaa noin 60 neliön pinta-alaa. <br><br> Paitsi ikkunoiden, kattoikkunoiden ja peilien, laite soveltuu hyvin myös vaakatasoisten pintojen kuivaamiseen. Laitteella kuivaat helposti vaikka kaatuneen juomalasin nesteet. Käytön jälkeen vesisäiliö on helppo irrottaa, tyhjentää ja puhdistaa. Vesisäiliön voi pestä astianpesukoneessa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Iso erä kodintekniikkaa jopa –50 %
Kaikki lähtee! Vain muutama jäljellä
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Windomatic -ikkunankuivain
Takaisin ylös