Carezza

Villasaali, beige

SKU
HH848567
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Carezza-villasaali lämmittää yläselkää ja hartioita sekä lievittää samalla kiputiloja. Kätevät taskut, hopeanvärinen kiinnitysneula. Ostoksille!
Carezza-villasaali lämmittää yläselkää ja hartioita sekä lievittää samalla erilaisia kiputiloja. Kätevät taskut, hopeanvärinen kiinnitysneula. Uuden-Seelannin merinolampaan villaa, jonka lämmöneristämiskyky on loistava. Villa sitoo kosteutta jopa 35–40 % kuivapainostaan. Tämän ansiosta villatuotteet pysyvät kuivina ja lämpiminä kosteanakin. Pesu käsin tai villapesuohjelmalla.

Koko: 60 x 180 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Villasaali, beige
Takaisin ylös