Voice 3 -itkuhälytin

SKU
HH827541
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Helppokäyttöisellä Mebby Voice 3 -itkuhälyttimellä seuraat lapsesi unta. 2 kanavaa, äänenvoimakkuuden säätö ja jopa 150 m kantavuus. Tilaa heti!
Pienikokoisen ja yksinkertaisen Mebby Voice 3 -itkuhälyttimen avulla voit seurata kätevästi lapsesi unta. Helppokäyttöisissä lapsen- ja vanhempainyksiköissä on kaksi kanavaa, äänenvoimakkuuden säätö sekä turvallisen pehmeät antennit. Lapsenyksikössä on lisäksi lämpömittari. Kantavuus jopa 150 m. Molemmat yksiköt toimivat verkkovirralla tai paristoilla. 2 vuoden takuu (kattaa valmistus- ja materiaalivirheet).
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Voice 3 -itkuhälytin
Takaisin ylös