Vuoto- ja kosteushälytin

SKU
HH845025
49,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pienikokoinen 1Pro -vuoto- ja kosteushälytin suojaa kotisi vesivahingoilta huomaamattomasti ja edullisesti. Tilaa edullisesti osamaksulla!
Pienikokoinen 1Pro -vuoto- ja kosteushälytin suojaa kotisi vesivahingoilta huomaamattomasti ja edullisesti. Laitteeseen kuuluva kosteussensori voidaan asentaa esim. astianpesukoneen alle, allaskaapin vesiputkien läheisyyteen, lattialämmityksen jakoyksikön yhteyteen, lämminvesivaraajan alle tai muuhun vesivahingolle alttiiseen paikkaan. Keskusyksikkö kiinnitetään seinään näppärästi tarralla tai ruuveilla. Kosteushälytin varoittaa kuuluvasti havaitessaan vuodon. Hälytyksen voi ohjata myös kiinteistön omaan hälytinjärjestelmään, robottipuhelimeen tai modeemiin, joka lähettää ilmoituksen esim. tekstiviestinä haluttuun numeroon.

1Pro -vuoto- ja kosteushälytin toimii tavallisella 9 V:n paristolla, 12 V:n akkuliitännällä tai 230 V:n muuntajan virransyötöllä. Laite varoittaa äänimerkillä, kun paristo on loppumassa. Tunnistinsensorin pituus 20 cm. 2 vuoden takuu.

Lisätietoa vesivahingoista ja niiltä suojautumisesta: www.vesivuoto.fi
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vuoto- ja kosteushälytin
Takaisin ylös