Vuoto- ja kosteushälytin

SKU
HH845025
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Pienikokoinen 1Pro -vuoto- ja kosteushälytin suojaa kotisi vesivahingoilta huomaamattomasti ja edullisesti. Tilaa edullisesti osamaksulla!
Pienikokoinen 1Pro -vuoto- ja kosteushälytin suojaa kotisi vesivahingoilta huomaamattomasti ja edullisesti. Laitteeseen kuuluva kosteussensori voidaan asentaa esim. astianpesukoneen alle, allaskaapin vesiputkien läheisyyteen, lattialämmityksen jakoyksikön yhteyteen, lämminvesivaraajan alle tai muuhun vesivahingolle alttiiseen paikkaan. Keskusyksikkö kiinnitetään seinään näppärästi tarralla tai ruuveilla. Kosteushälytin varoittaa kuuluvasti havaitessaan vuodon. Hälytyksen voi ohjata myös kiinteistön omaan hälytinjärjestelmään, robottipuhelimeen tai modeemiin, joka lähettää ilmoituksen esim. tekstiviestinä haluttuun numeroon.

1Pro -vuoto- ja kosteushälytin toimii tavallisella 9 V:n paristolla, 12 V:n akkuliitännällä tai 230 V:n muuntajan virransyötöllä. Laite varoittaa äänimerkillä, kun paristo on loppumassa. Tunnistinsensorin pituus 20 cm. 2 vuoden takuu.

Lisätietoa vesivahingoista ja niiltä suojautumisesta: www.vesivuoto.fi
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vuoto- ja kosteushälytin
Takaisin ylös