Bosch

VZ41FGALL-pölypussi

SKU
HH844756
14,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bosch/Siemens VZ41FGALL-pölypussin imuteho säilyy korkeana pussin täyttymisestä huolimatta. PowerProtect-pussi. Tutustu tarkemmin!
Bosch/Siemens VZ41FGALL-pölypussin imuteho säilyy korkeana pussin täyttymisestä huolimatta. PowerProtect-pussi kestää jopa 50 % tavallista pussia kauemmin, sillä se imee pölyä yhtä tehokkaasti aina siihen asti, että se on täynnä. Uusi fleece-materiaali on pitkäikäinen.

VZ41FGALL-pölypussin useat kerrokset takaavat paremman suodatuksen: pussi suodattaa 99,9-prosenttisesti kaikki pölyhiukkaset, ja hygieniasuljin takaa, että pöly pysyy pussissa. Tämä suojaa myös imurin moottoria pidentäen sen käyttöikää.

Pölypussi sopii kaikkiin ajankohtaisiin Bosch-imurimalleihin (ei kuitenkaan BSG8... ja BSN... -mallien imurit). Pakkaus sisältää 4 pölypussia ja 1 mikrosuodattimen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VZ41FGALL-pölypussi
Takaisin ylös