Whirlpool

BLF8122 W -jääkaappi-pakastin, valkoinen

SKU
HH841244
399,00 €
A++
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Whirlpoolin BLF8122 W -jääkaappi-pakastin on A++ -energialuokkansa ansiosta loistava valinta sekä taloudellesi että ympäristölle. Tutustu ja tilaa edullisesti osamaksulla!
Whirlpoolin uutta muotoilua edustava BLF8122 -jääkaappi-pakastin on A++ -energialuokkansa ansiosta loistava valinta sekä taloudellesi että ympäristölle. Integroitujen kahvojen ansiosta se on mahdollista sijoittaa suoraan seinän viereen tai kiinni työtasoon, ja saat silti laatikot kokonaan ulos kaapista. Laatikoissa on myös pyörät paremman liikuteltavuuden takaamiseksi. Jääkaapissa on liukukiskot, energiatehokas LED-valaistus sekä ohjauspaneeli sisäseinässä. Pakastimen Less Frost -teknologia vähentää jään ja huurteen määrää sekä sulatuskertoja.<br><br><b> WHIRLPOOL BLF8122 W -jääkaappi-pakastin:</b><br> Energialuokka A++ (243 kWh/vuosi)<br> Bruttotilavuus 339 l <br> Ovet avautuvat oikealle, kätisyys vaihdettavissa<br> Äänitaso 38 dB<br> Elektroninen ohjauspaneeli ja sisänäyttö<br> 6th Sense Fresh Control -sensoriteknologia<br> 5 eri lämpötila-asetusta<br> Pikakylmennyskytkin<br> Manuaalinen sulatus<br> Liitosjohto 2,45 m<br> Mitat (l x k x s): 59,5 x 188,5 x 65,5 cm<br> Nettopaino 69 kg<br> Säädettävät jalat edessä<br> 2 vuoden takuu<br><br><b> JÄÄKAAPPI:</b><br> Käyttötilavuus 228 l<br> 4 hyllyä, joista 3 säädettävää<br> LED-valaistus<br> Ovi auki- hälytin (jääkaapin valo vilkkuu)<br><br><b> PAKASTIN:</b><br> Tähtiluokitus ****<br> Käyttötilavuus 111 l<br> Less Frost -teknologia<br> Pakastusteho 5 kg/vrk<br> Elektroninen lämpötilanohjaus<br> 3 pakastelaatikkoa<br> Lämpötilan nousuaika sähkökatkossa 24 h.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BLF8122 W -jääkaappi-pakastin, valkoinen
Takaisin ylös