Whirlpool

WUC 3C26 -astianpesukone, valkoinen

SKU
HH867319
399,00 €
A++
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Whirlpool WUC 3C26 on A++ -energialuokan hiljainen astianpesukone, jossa on 6th SENSE -sensoritekniikka ja hiiliharjaton moottori. Tutustu!
Whirlpool WUC 3C26 on A++ -energialuokan hiljainen astianpesukone, jossa on 6th SENSE -sensoritekniikka ja hiiliharjaton moottori. Helppo 50-60 °C sensoriohjelma pesee astiat aina täydellisen puhtaiksi riippumatta niiden likaisuudesta. Kevyesti likaantuneille astioille sopii nopea päivittäispesu, ja puolitäytöllä saat pestyä pienen määrän tiskiä energiatehokkaasti. Äänitaso on hiljainen 46 dB. Itsepuhdistuva suodatinjärjestelmä tekee koneen käytöstä huoletonta. Ohjelman voi ajastaa alkamaan 1-23h kuluttua eli juuri silloin kun se sopii, mihin tahansa vuorokauden aikaan. <br><br> 6TH SENSE <br> Fiksut sensorit ohjailevat pesuohjelmaa. Whirlpoolin 6TH SENSE -sensoritekniikka tarkkailee koko pesun ajan astioiden likaisuutta ja tahrojen määrää, minkä mukaan se säätelee pesutehokkuutta. Täydellisen puhdas lopputulos saavutetaan näin vettä, energiaa ja aikaa säästäen. Sensorit toimivat automaattisesti, joten sinun tarvitsee vain käynnistää ohjelma. <br><br> MultiZone<br> Tiskaa energiaa säästävästi yhdessä kerroksessa. Multizone-toiminnon avulla voit valita, haluatko käyttää vain tiskikoneen ylä- vai alatasoa. Tämän ohjelman valitessasi tiskikone säästää vettä sekä energiaa huomattavasti. <br><br> WHIRLPOOL WUC 3C26:</b><br> Täyttömäärä 14 astiayksikköä<br> Energialuokka A++ (265kWh/vuosi)<br> Vedenkulutus 2520 litraa/vuosi<br> Pesu- ja kuivaustulos A<br> 8 ohjelmaa: mm. 6th SENSE -sensoriohjelma 50-60 °C, päivittäispesu, hiljainen yöohjelma, puolitäyttö ja pikapesu <br> Start Delay - Viivästetty käynnistys<br> Hiiliharjaton moottori<br> Ajastin 1-23h<br> Äänitaso 46dB<br> Puolitäyttö<br> Muunneltavat, vankat astiakorit<br> Elektroninen ohjauspaneeli näytöllä<br> Äänitaso 46 dB<br> Mitat (l x k x s): 59,7 x 82-90 x 57 cm<br> 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WUC 3C26 -astianpesukone, valkoinen
Takaisin ylös