Korres

White Tea -puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille, 200 ml

SKU
HH862052
23,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kaikille ihotyypeille sopiva Korres White Tea -puhdistusgeeli puhdistaa, raikastaa ja kosteuttaa ihoa antaen soluille energiaa. 200 ml. Lue lisää ja tilaa!
Korres White Tea on nestemäinen puhdistusgeeli, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ja raikasta ihoa sitä kuivattamatta. Puhdistusgeelin sisältämä hivenaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja antaa soluille energiaa. Geeli koostuu luonnollisten kasvipohjaisten puhdistusaineiden yhdistelmästä, joka sopii erinomaisesti kasvojen ja silmäympäryksien iholle. Sisältää 78,5 % luonnollisia aineosia. 200 ml.

Korres on perustajansa George Korresin mukaan nimetty kreikkalainen ihonhoitobrändi, jonka tuotteet ovat kehitetty luonnollisten raaka-aineiden pohjalta. Tuotevalikoimasta löytyy yli 400 erilaista ihon-, hiusten-, ja vartalonhoitotuotetta, aurinkotuotetta, tuoksuja sekä värikosmetiikkaa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:White Tea -puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille, 200 ml
Takaisin ylös