Wilfa

Mehustin SJ21

SKU
HH1007516
499,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Wilfa SJ21 mehustimen ainutlaatuinen mylly toimii kuten manuaalinen sitruspuserrin, mutta suuremmalla paineella.
Wilfa by Hurom ANDANTE ANDANTE mehupuristin on yhteistyön tulos kahdelta yritykseltä, jotka jakavat intohimon maistuvaan ja ravitsevaan tuorepuristettuun mehuun. <br><br> Slow Squeezing -Teknologia SST™ Huromin ainutlaatuinen mylly toimii kuten manuaalinen sitruspuserrin, mutta suuremmalla paineella. Laite puristaa mehun hellävaraisesti irti hedelmistä, vihanneksista, pähkinöistä ja jyvistä säilyttäen elintärkeät ravinteet, värin ja maun. Ei teräviä reunoja, ei pyöriviä teriä. Vain puhdas maku ja ravitseva, raikas mehu suoraan lasiisi. <br><br> Säätövipu hedelmälihalle ja kuidulle: Voit säätää kuidun ja hedelmälihan määrää mehussa mieltymyksesi ja mehustettavan aineksen mukaan. Avoin vipu tuottaa tasaisen mehun ilman hedelmälihaa. Sulkemalla vivun, saat enemmän hedelmälihaa ja kuituja mehuusi. <br><br> BPA-vapaa<br> Kaira valmistettu Ultemista <br> 2 sihtiä: hienoverkkoinen ja karkea <br> Tippalukko <br> Erittäin hiljainen moottori <br> Helppo puhdistaa <br> Säätövipu hedelmälihan ja kuidun määrälle <br> 10 vuoden moottoritakuu! <br> Mitat (S x L x K) 27 x 43 x 35,5 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mehustin SJ21
Takaisin ylös