Wilfa

Tehosekoitin WBLB-1400S

SKU
HH1007518
Tarjoushinta 129,00 € norm. 149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Wilfa WBLB-1400S – huipputehokas tehosekoitin!
1400 watin tehosekoitin murskaa tehokkaasti jään, pakastemarjat ja vihannekset. Kannu on erityiskestävää borosilikaattilasia ja kestää jopa 90 ° C lämpötilan. Tällä tehosekoittimella valmistuvat siis helposti myös keitot ja vauvanruoat. <br><br> WBLB-1400S tehosekoittimessa on säädettävä nopeus sekä ohjelmat jään murskaukselle, smoothielle ja puhdistukselle. Tehosekoittimen erityisterät murskaavat jään leikiten. Lämmönkestävän lasikannun tilavuus on 1,8 litraa ja siinä on kätevä mitta-asteikko. Kansi on pehmeää muovia, ja siinä olevan täyttöreiän kautta on helppo lisätä aineksia tehosekoittimen ollessa käynnissä. Runko on harjattua terästä. Rungossa olevien kumitassujen ansiosta laite pysyy tukevasti paikallaan myös suurinta nopeutta käytettäessä. Tehosekoitin on helppo käyttää, ja irrotettavien osien ansiosta myös helppo puhdistaa. Tehosekoittimen mukana smoothie-reseptivihko. <br><br> WBLB-1400S tehosekoitin soveltuu 2GO-pullolle ja terälle, joilla blendaat smoothien suoraan mukaan otettavaan pulloon. 2GO-pullo ja terät myydään erikseen. Wilfa myöntää moottorille jopa 10 vuoden takuun! <br><br> Teho 1400 Wattia<br> Kannu 1,8 litraa<br> Kannu on erityiskestävää borosilikaattilasia ja kestää jopa 90° C lämpötilan<br> Soveltuu 2GO-pullolle ja terille<br> Parannettu terän ja moottorin välinen kytkentä<br> Säädettävä nopeus<br> Omat ohjelmat jäänmurskaukselle, smoothielle ja puhdistukselle/pulssitoiminnolle. <br> Erityisterät murskaavat jään leikiten<br> Irrotettavien osien ansiosta helppo puhdistaa<br> Kannessa täyttöaukko<br> Laitteen mitat: 20,3 x 20,3 x 43,7 cm<br> Paino 5,5 kg<br> Moottorilla 10 vuoden takuu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tehosekoitin WBLB-1400S
Takaisin ylös