Vileda

Windomatic -ikkunankuivain

SKU
HH837717
49,90 €
Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Vileda Windomatic- ikkunankuivain imee nesteet pinnoilta tehokkaasti ja sopii niin pysty- kuin vaakapinnoillekin. Tutustu ja tilaa!
Vileda Windomatic- ikkunankuivain imee nesteet pinnoilta tehokkaasti ja sopii niin pysty- kuin vaakapinnoillekin. Ikkunankuivaimessa on erinomainen imuteho koko suuttimen leveydeltä, myös reunoista! Se ei myöskään jätä raitoja, joten sinun ei tarvitse painaa voimakkaasti – anna kuivaimen hoitaa työ puolestasi.

Laitteessa on ainutlaatuinen joustava kaulaosa, minkä ansiosta saat hyvän pidon kuivattavalla pinnalla ja löydät oikean työskentelykulman helposti. Laite kuivaa myös nurkat ja kulmat, jolloin saat tasaisen puhtaan lopputuloksen. Laitteen ergonominen kahva lisää käyttömukavuutta. Akun kesto riittää noin 20 ikkunan kuivaamiseen, mikä vastaa noin 60 neliön pinta-alaa.

Paitsi ikkunoiden, kattoikkunoiden ja peilien, laite soveltuu hyvin myös vaakatasoisten pintojen kuivaamiseen. Laitteella kuivaat helposti vaikka kaatuneen juomalasin nesteet. Käytön jälkeen vesisäiliö on helppo irrottaa, tyhjentää ja puhdistaa. Vesisäiliön voi pestä astianpesukoneessa.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Windomatic -ikkunankuivain
Takaisin ylös
20.01.2018, 13:14:49