Winter Magic -4-in-1-potkuttelu-/monitoimiauto

SKU
HH861213
Tarjoushinta 25,00 € norm. 79,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Disney Frozen Winter Magic 4-in-1 -potkumopo/-auto on lapsen menopeli. Keinujalustalla, turvakaarella + ohjauskahvalla voi muuntaa lapselle sopivaksi. Osta!
Disney Frozen Winter Magic -4-in-1-potkumoposta/monitoimiautosta riittää lapselle iloa pitkään. Ensimmäisessä vaiheessa autoa käytetään yhdessä keinujalustan ja turvakaaren kanssa. Toisessa vaiheessa keinujalustan voi poistaa ja tehdä ajokista potkuauton, jossa on turvakaari sekä ohjauskahva vanhemmalle. Kolmannessa vaiheessa potkuautosta voidaan poistaa turvakaari, mutta vanhempi ohjaa edelleen autoa ohjauskahvasta. Viimeisessä vaiheessa lapsi ajaa itsenäisesti potkuautolla vanhempien valvonnassa. Lasta viihdyttävät auton äänitoiminnot sekä aktiviteetit, jotka toimivat kahdella AA-paristolla (sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 12––36 kk. Mitat (l x p): 25 x 50 cm. Varoitus! Ei sovellu yli 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Winter Magic -4-in-1-potkuttelu-/monitoimiauto
Takaisin ylös