Katso iso kuva
DiRT Rally Legend Edition
Xbox One DiRT Rally Legend Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One LEGO The Hobbit
Xbox One
24,90 € (norm. 62,90 €)
Xbox One Tales from the Borderlands
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)

Xbox One
DiRT Rally Legend Edition

39,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Xbox One DiRT Rally Legend Edition -ajopeli sisältää yli 40 kuuluisinta ja asiaankuuluvaa WRC-autoa menneiltä vuosilta nykyaikaan sekä kuusi massiivista rallia yli 70 erilaisella etapilla. Suuntaa Suomen soralle Keski-Suomeen, Walesin mutaisille poluille, Kreikan pölyisille teille ja Monte Carlon jäiselle asfaltille. Ota mittaa Pikes Peakin legendaarisesta mäkinoususta, Ruotsin jäisistä teistä ja Suomen eeppisistä maisemista.Kisaa Lydden Hill-, Holjes- ja Hell-radoilla kuudella nopeimmalla ralliautolla ja ota ystävistäsi mittaa kiihkeissä moninpelikisoissa, joissa ajetaan puskurit toisissaan kiinni.

DiRT Rally sisältää virallisesti lisensoitua World Rallycross -sisältöä, jonka avulla voit kokea maailman nopeimpien ralliautojen henkeäsalpaavan vauhdin suosituimmilla radoilla yksinpelissä ja kiihkeissä moninpelikisoissa. Jokainen etappi testaa sinua eri tavoin, kun yrität selviytyä eri sääolosuhteista. Myös autosi kärsii kulumisesta, joten sinun täytyy ottaa huomioon mekaaniset ongelmat rallitiimisi yrittäessä pitää sinut kilpailukykyisenä aikarajoitteisilla korjauksilla. Jokaisesta rallista muodostuu maratonmainen keskittymis- ja taitotesti, jossa joudut luottamaan kartanlukijaasi tavoitellessasi unelmaa täydellisesti ajetusta etapista.

DiRT Rally tarjoaa muutakin kuin pelkkää ajamisen iloa. Korjaukset, päivitykset, asetukset ja tuunaus lisäävät strategisen ulottuvuuden rallikokemukseesi. Alusta asti uudelleen luotu DIRT Rally -fysiikkasimulaatio mahdollistaa sen, että tunne eri pinnoilla ajamisesta saadaan mallinnettua asiaankuuluvalla tavalla, Codemastersin ansiosta pelissä on malleja tasauspyörästölle, jousitukselle sekä moottorin ja turbon mallinnukselle. Lisäksi Codemasters varmistaa myös sen, miten irrallinen pintamateriaali kerääntyy renkaille sivuttaisliukujen aikana. Tämän ansiosta mutkat tuntuvat nyt aivan uudenlaisilta. Fysiikkasimulaatio mallintaa myös kattavan autokokoelman eri luonteenpiirteet sekä pienetkin erovaisuudet pelin tarkkaan mallinnetuilla tienpinnoilla.

Palkkaa ja irtisano tiimisi erilaisia taitoja omaavia jäseniä ja paranna eri autonosien korjausaikoja. Opeta kokemuksen kerääntyessä tiimin jäsenille uusia taitoja, ja työskennelkää tiiminä parantaaksenne suoritustanne kilpailuissa. Perusta ystäviesi kanssa oma ralliliiga. Liity tai luo rajoittamattomia liigoja ja tee niistä sellaisia kuin haluat. Voit ottaa DiRT-yhteisöstä mittaa sarjassa päivän, viikon tai kuukauden mittaisia haasteita ansaitaksesi pelikrediittejä, joilla voit parantaa autoasi ja tiimiäsi.

Legend Edition-versio sisältää Colin McRae Rally Legend -dokumentin (Blu-ray), joka kertoo legendan koko uran alkuajoista saakka sekä hänen osallistumisestaan DiRT-videopelisarjan tekemiseen. Lisäksi saat käyttöösi legendaarisen Mini Cooper S -ralliauton.

Sallittu (tark.)

Kerro kaverille