Katso iso kuva
Grand Theft Auto V
Xbox One LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Xbox One
24,90 € (norm. 49,90 €)
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One DiRT Rally Legend Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One Tales from the Borderlands
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)

Xbox One
Grand Theft Auto V

39,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Kriitikoiden ylistämä Xbox One Grand Theft Auto V -peli on saatavilla nyt uuden sukupolven Xbox One -konsolille, joissa hyödyntää Xbox One -laitteen tehoja. Tämä tarjoaa pelaajille tarkempaa grafiikkaa, vilkkaampaa liikennettä, piirtoetäisyyden laajennusta, päivettyä tekoälyä, uudistunutta villiä luontoa, kehittyneitä sääolosuhteita sekä aidompaa vahinkovakuutusta.

Auringon paahtama suurkaupunki Los Santos on täynnä elämäntapaguruja, pikkustaroja ja hiipuvia julkkiksia. Nyt nämä ex-tähdet tekevät kaikkensa pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden ja tosi-TV:n aikakaudella. Kaaoksen keskellä kolme erilaista rikollista laatii omat juonensa selviytymisensä ja menestyksensä eteen. Rikollisista Franklin on ex-katujen gangsteri, joka halajaa isoja rahoja. Vankilassa istunut Michael on ammattirikollinen, jonka eläkepäivät eivät lyö leiville. Väkivaltainen mielipuoli Trevor yrittää löytää edullista huumetta sekä seuraavaa isoa keikkaa. Nyt kolmikolta ovat vaihtoehdot loppumassa, joten se riskeeraa kaiken tekemällä uskaliaita ja vaarallisia ryöstöjä, joiden avulla loppuelämän kissanpäivät ovat varmistettu. Valitse hahmosi, taistele jengisodassa maineesi edestä ja tienaa rahaa keinoja kaihtamatta suorittamalla annettuja tehtäviä!

Jokaisella Grand Theft Auto V myyntikopion omistajalla on mahdollisuus pelata myös Grand Theft Auto Online -peliä veloituksetta. Yhteys vaatii luonnollisesti Xbox Liven aktivoidun tilin.

Ikäraja K-18 v.

Seksuaalinen sisaltö (tark.) Ikäraja: 18 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Kiroilu (tark.) Huumeet, päihteet (tark.)

Kerro kaverille