Katso iso kuva
LEGO Dimensions Starter Pack
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One Watchdogs 2
Xbox One
62,90 €
Xbox One Tales from the Borderlands
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)
Xbox One LEGO The Hobbit
Xbox One
24,90 € (norm. 62,90 €)

Xbox One
LEGO Dimensions Starter Pack

59,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Xbox One LEGO Dimensions Starter Pack on LEGO-maailmaan sijoittuvan ns. lelupelin aloituspakkaus kaikenikäisille pelaajille. Luovassa LEGO Dimensions -pelissä on mukana tuttuja hahmoja eri LEGO-maailmoista kuten mm. Lord of the Rings, The Wizard of Oz, Back to the Future, LEGO The Movie sekä LEGO Ninjago. Pelissä on mukana myös DC Comicsin hahmoja, eri hahmojen kulkuneuvoja ja vempeleitä voi yhdistellä aivan uudella tavalla.

Pelin tasot sijoittuvat jokainen erilaiseen LEGO-maailmaan, joka tarjoaa mahdollisuuden eri maailmojen sekoittamiselle. Esim. Gothamissa sijaitsevassa Sauronin tornissa nähdään Dalekeja ja Lex Luthor taistelemassa ninjoja vastaan. Kussakin juonitehtävässä ratkotaan pulmia ja edetään tasoloikkapelien tapaan. Välillä vastassa on hieman hankalampia haasteita, joissa sinun tulee ohjata hahmoja pelin sisällä sekä samanaikaisesti vaihdella Lego-hahmojen paikkoja portaalilla. Pelin vitsit ja tarinat uppoavat kaikille perheen jäsenille ja LEGO-palikoilla rakentelu on hauskaa perheen yhteistä tekemistä.

Starter Pack -aloituspakkaus sisältää LEGO Dimensions -videopelin, LEGO-lelualustan, palikoita LEGO-portaalin rakentamiseen, kolme LEGO-minihahmoa (Batman, Gandalf ja Wyldstyle) sekä LEGO Batmobile -kulkuneuvon.

Ikäraja: K-7

Ikäraja: 7 (tark.)

Kerro kaverille