Katso iso kuva
Mad Max
Xbox One DiRT Rally Legend Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One Watchdogs 2
Xbox One
62,90 €
Xbox One Tales from the Borderlands
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)

Xbox One
Mad Max

24,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Xbox One Mad Max -peli vie sinut 80-luvun huikeisiin leffatunnelmiin. Palaat aavikoituneen ja kuolleeseen maailmaan, jossa taisteluihin varusteltavat autot ovat yksi selviytymisen avaintekijöistä. Täysin avoin pelimaailma on täynnä toimintaa, haastavia tehtäviä sekä herkullisia visuaalisia ja räiskyviä seikkailuja.

Olet vaaralliselle matkalle lähtenyt yksinäinen soturi Mad Max, jolta tappavan vaarallinen rosvojoukko on varastanut Interceptorin. Vastentahtoisesti sankarin viitan harteilleen ottava Max toimii poikkeuksellisella eloonjäämisen vaistolla, joka vie häntä eteenpäin taistelusta toiseen. Aina erilaisten ja tappavien taistelujen jälkeen Max haluaa ainoastaan jättää hulluuden taakseen ja löytää rauhaisan elämän tarunhohtoisilta Plains of Silence -tasangoilta.

Pelaajan tulee tehdä vaikeita päätöksiä paetessaan Wastelandin tasangoilta, jossa lisähaasteita tuovat hiekkainen maailma ja petolliset sääolot. Myös sivutehtävät vaikuttavat merkityksellisesti hahmonkehitykseen. Hengissä pysyminen ei ole helppoa. Se, kuinka pitkään selviydyt, riippuu pitkälti siitä, kuinka häikäilemätön olet, ja kuinka mahtavasti varustellun taisteluauton pystyt rakentamaan taistelusta toiseen.

Ikäraja: K-18.

Huom! Pelin julkaisupäivä 1.9.2015.

Ikäraja: 18 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ahdistava sisaltö (tark.)

Kerro kaverille