Katso iso kuva
Need for Speed
Xbox One NBA 2K16
Xbox One
9,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One Batman – The Telltale Series
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One NHL 16 -jääkiekkopeli
Xbox One
19,90 € (norm. 64,90 €)

Xbox One
Need for Speed

19,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Xbox One Need for Speed -peli tarjoa syviä kustomointimahdollisuuksia, autenttisen avoimen maailman täynnä reaalimaailmasta tuttua autokulttuuria sekä peliä eteenpäin vievän tarinankerronnan. Tässä uudistuneessa autopelien klassikossa on viisi erilaista tapaa pelata ja tuplasti enemmän ajettavia teitä kuin Need for Speed Rivalsissa. Upea uusi avoin maailma yhdistää uusien konsolien suorituskyvyn ja huippuunsa viritetyn Frostbite™ -pelimoottorin tehot. Tässä toiminnantäyteisessä ja päällekkäisistä tarinoista koostuvassa pelissä voit luoda oman autourasi, ansaita mainetta ja nousta uudeksi ikoniksi.

Ajat länsirannikon urbaaneissa maisemissa Ventura Bayssä, jossa on tarjolla hurjaa autoilua upeailta rinnereiteiltä aina poliisien vilisemille kaupunginosille asti. Pelissä on viisi erilaista päällekkäistä tarinaa, jotka ovat saaneet inspiraationsa oikean maailman ikoneista. Jokainen valinta, jokainen sekunti ja jokainen minuutti vauhdittaa matkaasi uudeksi ikoniksi.

Venture Bay toimii kotina viidelle reaalimaailman autoikonille ja autokulttuurin sankarille, jotka inspiroivat ja testaavat sinua. Rakenna maineesi ja hanki legendojen kunnioitus. Pelissä on viisi tapaa pelata: Speed, Style, Build, Crew ja Outlaw, jotka mahdollistavat maineen nousun ja mahdollisuuden voittaa tie eteenpäin. Yhdistä nuo kaikki viisi osaa eli aja älyttömällä nopeudella sekä liu'u tiukoissa mutkissa kustomoiduilla autoilla yhdessä ystäviesi kanssa samalla, kun poliisit jahtaavat sinua. Rikas ja autenttinen kustomointi vievät autosi äärimmilleen visuaalisten ja suorituskykyä parantavien muokkausten avulla. Voit valita käsin ikoniset autot, kuumimmat jälkimarkkinabrändit, tehotuunaukset ja persoonallisen käsittelyn.

Ikäraja: K-12

Ikäraja: 12 (tark.)

Kerro kaverille