Katso iso kuva
NHL 16 -jääkiekkopeli
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One NBA 2K16
Xbox One
9,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One Batman – The Telltale Series
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)
Xbox One NHL 16 -jääkiekkopeli
Xbox One
19,90 € (norm. 64,90 €)

Xbox One
NHL 16 -jääkiekkopeli

19,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

NHL 16 -pelin kehitystyössä on hyödynnetty fanipalautetta aikaisempaa enemmän. Peli tarjoaa uusia ominaisuuksia pelatuimpiin yksinpelitiloihin, uusia pelillisiä innovaatioita jokaiselle pelipaikalle sekä vertaansa vailla olevan ottelupäivän ilmapiirin. Jokaisen pelaajan taidot, nopeus ja fyysisyys vaikuttavat jäällä, pelasi tämä mitä pelipaikkaa tai mitä roolia tahansa.

Kerää jengi ja hyppää mukaan 6 vs 6 -verkkojoukkuepeliin, paikalliseen verkkoyhteistyöpeliin tai uusittuun EA SPORTS Hockey Leagueen ja todista, että porukkasi osaa tiimipelin. NHL 16 tarjoaa tasapainotetun pelaamiskokemuksen, joka tekee jokaisen pelipaikan kaukalossa tärkeäksi joukkueen menestyksen kannalta. Hyökkäyksen ja puolustuksen pelaamisen innovaatioiden myötä pelaajilla on uusia työkaluja paitsi maalien tekemiseen myös niiden estämiseen.

UUSIA TAPOJA JOUKKUEKILPAILUUN:
•Uusi EASHL-verkkojoukkuetila on uusittu ja antaa sinun valita erikoistuneita pelaajaluokkia tarjoten tasapainotetun kilpailukokemuksen kaukalossa. •6 v. 6 -verkkojoukkuepeli – Pelaa verkossa jopa 12 pelaajalla, käyttäjän ohjaamat maalivahdit mukaan lukien. •Paikallinen verkkoyhteistyöopeli – Täydellinen tapa pelata, kun sinä ja ystäväsi haluatte hypätä sohvalle, liittää voimanne yhteen ja pelata sparrauspelejä verkossa. Se on paras paikka harjoitella joukkuepelitaitoja ennen VJP:n tai EASHL:n pelaamista.

PELITAPA JOKAISELLE LÄTKÄFANILLE:
•Be a GM: Pelaajan moraali –Jokaisella NHL- ja AHL-joukkueesi pelaajalla on eri persoonallisuus, jota sinun on hallittava. Hoitele siirtovaatimukset, joukkuetovereiden suhteet ja paljon muuta, mikä vaikuttaa suoraan siihen, mitä kaukalossa tapahtuu.
•Be a Pro: Muovaa kuvaasi urheilijana – kaukalossa tehdyt toimet vaikuttavat suoraan ansaittuihin ominaisuuksiin, mikä varmistaa ammattilaisesi olevan pelitapasi mukainen.
•Hockey Ultimate Team: Yksinpelikaudet – NHL-pelin pelatuimmasta tilasta tulee entistäkin parempi mm. parannetun pelaajanhallinnan ja HUT-yksinpelikausien lisääminen ansiosta.
•Visuaalinen jäällä harjoittelu –tämä uusi harjoittelutyökalu terävöittää hyökkäys- ja puolustustaitojasi taitotasostasi riippumatta.
•Tarkka luistelu – Hyödynnä uutta luistelutyökalua, jonka avulla voit tehdä tarkkoja liikkeitä pelaajallasi missä tahansa tilanteessa.
•Saumaton kiekon poimiminen – Kyky hallita syöttöä nopeasti tai napata irtokiekko voivat tehdä eron maalintekotilaisuuden luomisen ja kovan taklauksen kohteeksi joutumisen välillä.
•Pudotuspeliparrat – Yksi jääkiekon vanhimmista ja ikonisimmista perinteistä on saapunut. Yksittäisten pelaajien parran kuvioiden, pituuden, paksuuden ja kasvunopeuden myötä tiestä kohti Stanley Cupia tuli juuri karvaisempi.
• Ja paljon, paljon muuta uutta, joka tekee tästä NHL-pelistä sen, mitä kaikki edelliset 15 huippupeliä ovat olleet - entistä paremman!Kerro kaverille