Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT Xbox One -pelit Xbox One Project CARS Game of the Year Edition...
Katso iso kuva
Project CARS Game of the Year Edition GOTY
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One NBA 2K16
Xbox One
9,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One Batman – The Telltale Series
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)
Xbox One NHL 16 -jääkiekkopeli
Xbox One
19,90 € (norm. 64,90 €)

Xbox One
Project CARS Game of the Year Edition GOTY

29,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Xbox One Project CARS Game of the Year Edition -peli on tyylikäs ja realistinen autosimulaatiopeli, jonka GOTY-versio sisältää bonuksena peliin 50 ajoneuvoa (yhteensä 125), neljä uutta rataa, 60 yhteisön luomaa maalausta & teippausta autoihin sekä 500 ominaisuutta & parannusta.

Luo oma kuski, valitse moottoriurheilumuoto ja lähde jahtaamaan kisamenestystä päästäksesi moottoriurheilun Hall Of Fameen. Kun taitosi karttuvat, voit testata ne verkossa joko todellisuutta hipovissa kisaviikonlopuissa tai yhteisöjen järjestämissä kilpailuissa. Pelissä on realistisuutta hipova grafiikka sekä realistinen auton hallinta ja käyttäytyminen. Lisäksi peliä vauhdittaa dynaaminen ajankulku, erilaiset säätilaefektit ja syvällistä auton tuunausta mukaan lukien viritykset ja ulkoasu.

Myös autoja löytyy jokaiseen makuun, kuten liikenteeseen rekisteröidyt Track Day Cars -rata-autot, Supercars-autot, Le Mans -prototyyppit, Grand Touring GT-autot ja Modern Open Wheel -formulat. Varmistuneita peliradat ovat BrandsHatch Englanti, Dubai Autodrome Arabiemiraatit, HockenheimRing Saksa, Imola Italia, Monza Italia, Oschersleben Saksa, Silverstone Englanti ja Circuit Zolder Belgia.

Peli tukee myös Oculus Rift- virtuaalilaseja. Ikäraja: K-3

Huom!
Julkaisupäivä 6.5.2016

Sallittu (tark.)

Kerro kaverille