Katso iso kuva
WRC 5 eSports Edition
Xbox One NHL 16 -jääkiekkopeli
Xbox One
19,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One NBA 2K16
Xbox One
9,90 € (norm. 64,90 €)
Xbox One Deus Ex: Mankind Divides Day One Edition
Xbox One
39,90 € (norm. 59,90 €)
Xbox One Batman – The Telltale Series
Xbox One
19,90 € (norm. 29,90 €)

Xbox One
WRC 5 eSports Edition

29,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Xbox One WRC 5 eSports Edition -ajopeli on markkinoiden kehittyneine rallisimulaattori, jossa uudet fysiikat ja grafiikkamoottori. Peli sisältää WRC 5 -rallipelin, 13 uutta erikoiskoetta, kolme uutta autoteippausta sekä kaikki päivitykset. Mukana on WRC-sarjan kaikki viralliset autot, kuljettajat ja radat vuoden 2015 rallikalenterista.

Pelissä on neljä eri kategoriaa, jotka ovat WRC, WRC2, WRC3 ja Junior WRC. Ajettavana on 13 eri rallia ympäri maailman sekä yhteensä 78 erikoiskoetta. Mukana on myös Neste Oil Rally Finland, jossa ovat mukana Ouninpohjam, Mökkiperän, Jukojärven, Horkan ja Myhinpään erikoiskokeet. Suomalaisväriä auton rattiin tuovat Jari-Matti Latvala (Miikka Anttila), WRC2¬ luokasta Jari Ketomaa (Kaj Lindström) ja Esapekka Lappi (Janne Ferm).

Säädän pelin vaikeustasoa ja apulaitteita mielesi mukaan tehdäksesi juuri sinulle sopivan haasteen. Voit myös hallita autosi asetuksia ja säätöjä monipuolisesti. Pelissä on dynaaminen säätilan hallinta, joka sisältää yöllä ajettavat erikoiskokeet. Moninpelimahdollisuus.

Sallittu (tark.)

Kerro kaverille