Emma

Zacko-imetystyyny, harmaa

SKU
HH851748
34,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Emma Zacko -imetystyynyn avulla on helppoa & rentoa imettää lasta. Sopii myös tukityynyksi raskausaikana. Pehmeä, harmaa päällinen pestävissä. Osta nyt!
Emma Zacko -imetystyynyn avulla imetys käy helposti, kun lapsi voi olla tyynyn päällä eikä häntä tarvitse kantaa. Rento asento tekee ruokailuhetkestä mieluisamman sekä äidille että lapselle. Tyynyä voi käyttää myös raskauden aikana nukkuessa tukityynynä.

Imetystyynyssä on pehmeä, ihoa vasten miellyttävältä tuntuva päällinen, joka on irrotettavissa pesuun. Päällinen on puuvilla-polyesteriä. Täytteenä on hienoa polystyreeniraetta.

Pituus 130
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Zacko-imetystyyny, harmaa
Takaisin ylös