Recaro

Zero.1. i-Size -turvaistuin, Carbon Black/musta

SKU
HH869692
589,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Recaro Zero.1. i-Size -turvaistuin 45-105 cm pituiselle lapselle. Säädettävä istuin kääntyy 360° integroudun telakan päällä. Väri: Carbon Black. Tutustu!
Recaro Zero.1 i-Size on pitkäikäinen lasten turvaistuin, joka soveltuu 45-105 cm pituiselle lapselle (n. 0-4 vuotta/0-18 kg). ECE R129 -standardin vaatimukset täyttävää i-Size-turvaistuinta voi käyttää selkä menosuuntaan koko käyttöiän, mutta halutessasi voi kääntää sen myös kasvot menosuuntaan lapsen ollessa 15+ kk.

Zero.1 i-Size -turvaistuimessa on telakka, joka kiinnitetään auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. Istuin kääntyy integroidun telakkansa päällä 360 astetta, joka helpottaa lapsen asettamista turvaistuimeen. Markkinoiden pisin selkänoja lisää matkustusmukavuutta ja kaikki tärkeimmät toiminnot kuten mm. vöiden säätö toimivat helposti yhdellä kädellä. Istuimen viisipistevaljaissa on HERO-järjestemä, jonka turvaväripaletti kertoo, milloin istuin on kiinnitetty autoon oikein. Istuimen kaltevuus on säädettävissä viiteen kallistuskulmaan ja pääntuki säätyy kuuteen eri asentoon. Lisäturvaa tuovat istuimen sivuilla olevat lisäsivusuojat. Laadukkaat, kestävät ja hengittävät kankaat ovat irrotettavissa pesuun (hienopesu).

Istuimen mukana saat pienentimen/sisätyynyn, jota suositellaan käytettävän istuimessa alle yhdeksän kiloisella lapsella. Pienennin on memory foam -materiaalia, joka muokkautuu yksilöllisesti lapsen pään mukaan tukien lapsen niskaa.

RECARO ZERO.1. R129 I-SIZE -TURVAISTUIN:
- ECE R129 mukaan hyväksytty
- Ikäsuositus/Painoraja: 0-4 v./0-18 kg
- Soveltuvuus: 45-105 cm pitkälle lapselle
- Istuimen paino 15 kg
- Konepestävät kankaat (hienopesu)
- 2 vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Zero.1. i-Size -turvaistuin, Carbon Black/musta
Takaisin ylös