Katso iso kuva
NBG-418NV2 -reititin

ZyXEL
NBG-418NV2 -reititin

24,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

ZyXEL NBG-418NV2 on neljällä verkkojohtopaikalla varustettu reititin/kytkin, joka luo lisäksi langattoman verkon kotiisi. Reitittimen luoma langaton verkko tarjoaa esim. tablet-laitteille ja älypuhelimille nopean ja vakaan internet-yhteyden. Myös kannettavissa tietokoneissa on langaton yhteys vakiona, joten voit käyttää kannettavaasi vapaasti kotisi eri huoneissa. NBG-418NV2 tarjoaa n-sarjan Wi-Fi-nopeuden, mutta on myös yhteensopiva vanhempien b/g-nopeudella toimivien langattomien laitteiden kanssa. Laitteen kaksi 5 dBi:n antennia tarjoavat vakaan yhteyden koko asuntoosi ja jopa pihalle.

Reititin luo salatun langattoman verkon kotiisi WPS-napin painalluksella. Sen virrankulutus on äärimmäisen pieni, enintään 3,5 W. Voit tinkiä tästäkin kulutuksesta ajastamalla verkon sammumaan esimerkiksi öisin. Ajastuksesta on hyötyä myös perheen junioreiden nettikäytön säännöstelyssä.

Reitittimen palomuuri toimii ensimmäisenä suojalinjana tunkeutujia vastaan. Reitittimessä on päivitystoiminto, jonka avulla voit päivittää laitteen ohjelmiston, mikäli valmistaja päivittää käyttöjärjestelmän ominaisuuksia paremmaksi tai suojatakseen laitetta uusilta uhkilta. Laitteessa on tuki tulevalle internetin IPv6-nimistandardille, joka laajentaa vanhaa IPv4-standardia, jossa osoitteet alkavat pikku hiljaa loppumaan.

• Kytketään nettimodeemiin mukana olevalla verkkojohdolla
• Neljä 10/100 Mbps ethernet-porttia (lankaverkko)
• Tiedonsiirtonopeudet (standardin maksimi, vastaanotto ja lähetys): 300 Mbps
• Langaton verkkostandardi 802.11 b/g/n
• Mitat: 142 x 102 x 23 mm
• 2 vuoden takuu.Kerro kaverille