Huawei Y7 2019 MIDNIGHT BLACK 32GB 890821575

Huawei Y7 2019 MIDNIGHT BLACK 32GB 890821575 Huawei

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
129 €
169 €
Säästät 40,00 €
-24%
Alennus on voimassa 28.5.2020 - 18.6.2020
Hobbalot . . Kuukauden suosikit


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Moderni, lähes reunaton näyttö
Suurta 6.26” pisaralovinäyttöä on miellyttävää katsoa ja käyttää. HD-resoluution näytöllä värit näkyvät selkeinä ja luonnollisina, kun katsot kuvia, videoita tai pelaat pelejä.
Tyylikäs muotoilu
Huawein Y7 2019 -mallissa on tyylikäs ja pelkistetty design. Kauniin ulkomuodon lisäksi puhelin tuntuu miellyttävältä ja pysyy hyvin kädessä.
Upeat valokuvausominaisuudet
Kaksoiskameran ansiosta saat halutessasi luotua kuviisi ammattimaisen bokeh-taustasumennuksen. 13+ 2 MP kameran tekoäly tunnistaa peräti 22 erilaista kuvaustilannetta ja osaa reaaliajassa säätää kameran asetukset kuvauskohteen mukaan. Jälkikäsittelyyn ei tarvitse enää käyttää turhaan aikaa! Etukameran kauneustilan avulla otat täydelliset selfiet.
Lippulaivapuhelimen akunkesto
Vaikuttava 4000 mAh -akku on samaa kokoluokkaa kuin kalleimmissa huippupuhelimissa.Tekoälyn tukeman virransäästöteknologian ansiosta pärjäät helposti koko päivän ilman laturia kovemmallakin käytöllä.
Tehoa ja muistia
Tehokas ja älykäs Qualcomm 450 -8 ydinprosessori takaa usean sovelluksen samanaikaisen käytön vaivattomasti. 32 Gt tallennustilan lisäksi puhelimeen saa muistikortin avulla jopa 512 Gt lisää tallennustilaa.
Turvallinen ja helppokäyttöinen
HuaweiY7 2019 -puhelimessa on turvallinen ja helppokäyttöinen kasvojentunnistus, joka toimii useasta eri kulmasta nopeasti ja kätevästi. Lisäksi puhelimessa on myös nopea ja varma sormenjälkilukija, joka avaa laitteen alle puolessa sekunnissa. Sormenjälkilukijaan voi myös lisätä useita eri toimintoja: sen avulla voit esimerkiksi siirtyä kameraan, laittaa herätyskellon pois päältä tai vaikka vastata puheluihin.
Tekstit ja kuvakkeet suuremmiksi
Haluaisitko sovelluskuvakkeet ja tekstin suuremmiksi ja äänenvoimakkuuden kovemmalle? Yksinkertainen tila -ominaisuus tekee puhelimestasi tarvittaessa selkeämmän ja helpommin käytettävän. Näytöllä näkyvät vain tärkeimmät työkalut ja sovellukset, kuten viestit, puhelut ja asetukset. Asetus sopii erityisesti vanhemmille käyttäjille, jotka tarvitsevat uuden puhelimen mutta selkeän ja helpon käyttöliittymän.

Tekniset tiedot

3 GB

Lithium-Ion rechargeable

158.9 x 76.9 x 8.1mm

Micro SD

Android 8.1

consumer.huawei.com/en/phones/y7-2019/

6.26

1.80

1

1

24

Musta

0.168 kg

Octa-core Qualcomm 450

6.26

8MP

6.26 ”

32 GB

13MP+2MP

4000

Yes

Hobbalot, ., ., Kuukauden suosikit

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.